Flaskhållare för handsprit

Vi har efter förfrågan tagit fram handsprit och en praktisk hållare där möjlighet finns att låsa fast spritflaskan med ett hänglås.
Skönt att slippa linda tejp runt flaskan som inte är bästa lösningen i smittsamma perioder.

Om du söker på handsprit eller golvställ hittar du dessa produkter i vårt sökfält.

Ska det vara möjligt att handla oförpackade varor utan att först ha ”spritat” händerna?

Hostskydd för kassa

Vi kan nu erbjuda ett hostskydd för kassan och nysskydd för kassan så att personalen kan fortsätta att arbeta på ett säkert sätt. Hostskyddet är till för att skärma av mot kunder i butiken om de bär på någon form av smitta. Med hostskyddet minskar ni smittorisken för personalen avsevärt.

Hostskyddet består av en akrylplast som är 0,8 mm tjock.

Det är idag inte möjligt att beställa skyddet via vår hemsida men kontakta oss via telefon eller mail så hjälper vi er omgående för snabb leverans.

Hostskyddet är lätt att montera i kassalinjen.

 

 

 

Butiksinredning

Jag brinner för genomtänkt butiksinredning som underlättar för era kunder i butikerna. Jag går alltid och funderar på vilka produkter som ännu inte finns. Era butiker inspirerar mig och ger mig ideér till vilka behov som finns.

Förutom att ta fram ny butiksinredning förbättrar jag och mina leverantörer befintliga produkter. Allt för att ni alltid ska kunna erbjuda en fräsch och modern butik med en bra och ny upplevelse.

Om ni själva går i tankarna om förbättringar till er butik men inte kan hitta rätt leverantör är ni varmt välkomna att kontakta mig. Tillsammans kan vi utveckla nya lösningar helt anpassade efter era behov.

Griffelpennor från Illumigraph

Dagens moderna tid har sett bytet av giffeltavlan mot whiteboardtavlan. Det är en otroligt positiv utveckling som alla som någonsin suttit i ett klassrum med en vanlig griffeltavla vet. Nackdelarna med en vanlig griffeltavla gentemot en whiteboardtavla är framförallt dammandet. Kritdammet som kom när man suddade ut det som stod på tavlan fanns överallt.

Det är när man bytt ut dessa mot en whiteboardtavla som griffelpennor kommer in i bilden. Det krävs nämligen speciella pennor för att kunna skriva och ta bort det man skrivit på en whiteboardtavla.

En griffelpenna kan även kallas för flytande kalk penna. Den fungerar både på whiteboardtavlor och på glas. Det gör att man enkelt med en griffelpenna kan skriva och sedan ta bort det utan några problem.

Köp dom från oss för snabb leverans

En fördel med att köpa griffelpennor på nätet är att du kan få det levererat till dörren. Nu väger visserligen inte griffelpennor så mycket men vid större volymer kan det bli jobbigt att bära det. Sen är det inte säkert att en vanlig butik har så många griffelpennor som man behöver på lager. Därför är det nästan alltid bäst att beställa på nätet.

Fördelarna med att beställa griffelpennor på nätet är så pass många att även om det tar längre tid. Så är det bättre och billigare då man slipper åka runt och leta efter griffelpennorna.

Fördelarna med griffelpennor

Då griffelpennor inte enbart går att använda på whiteboardtavlor utan också på glas. Så finns det otroliga fördelar med att använda just griffelpennor för möten eller i klassrum. Det gör att man under ett föredrag eller möte enkelt kan sammanfatta på ett visuellt sätt det som gåtts igenom. Det gör också att nästa person som ska använda konferensrummet eller klassrummet enkelt kan sudda ut vad som stod där tidigare. Griffelpennor dammar inte och det är otroligt enkelt att sudda ut det som skrivits med sådana.

När det gäller whiteboardtavlor så fungerar det inte att skriva med någon annan typ av penna. Främst för att det då inte går att få bort. Då står man där med en whiteboardtavla som inte längre går att använda.

Griffelpennor jämfört med kritor

Då de gamla griffeltavlorna krävde att man använde kritor så är det bra om du som läser detta förstår skillnaden för användaren. Med en griffeltavla och kritor så dammade det, kritorna försvann eller var för små för att använda på ett bekvämt sätt. Medans med griffelpennor så vare sig dammar det eller blir svåra att använda när de börjar ta slut.

Kritor som det knappt var något kvar på är otroligt svåra att skriva med medans med griffelpennor finns inte det problemet alls. Rent generellt så är griffelpennor ett betydligt bättre val.

 

Kundkorgshiss som underlättar för kunderna i butiken

Vår kundkorgshiss Atollo uppmärksammas av Borås Tidning.

I maj fick vi förmånen att få installera vår kundkorgshiss Atollo i Tempo butiken i Viskafors. Många kunder hade visat att de hade svårt att lyfta upp korgarna med hjul då de tenderar att bli ganska tunga när man handlar. Vi kunde då erbjuda en lösning där vi fick installera vår kundkorgshiss. Det blev snabbt en succé och många har visat sin uppskattning till butiken som tog beslutet att köpa in hissen till kassan.

I fredags kunde vi dessutom läsa om  Tempobutikens nya mekaniska assistent i Borås Tidning. Det var efter att Mari lagt upp en film på butikens Facebooksida för att visa hur kundkorgshissen fungerar som det tog fart med visningar, delningar och gilla markeringar. Idag har filmen visats över 6500 gånger. Väldigt roligt att kundkorgshissen får extra uppmärksamhet och vi och önskar Mari extra mycket lycka till med den ”nya assistenten”.

 

 

 

Förläng livet på kundvagnarna med ett kundvagnsgarage

Nu inför hösten vill vi slå ett slag för kundvagnsgaragen. Ett av garagens viktigaste uppgift är att kunna erbjuda era kunder en torr och fräsch kundvagn när dom ska in och handla i butiken. Men ett kundvagnsgarage gör så mycket mer än så. Om kundvagnarna är bra skyddade med hjälp av ett garage så att dom inte behöver stå i regn och om vart annat växla mellan kallt och varmt förlänger du livet på dina kundvagnar.

Vi har fler varianter än dom som nu är inne på hemsidan så har du några frågor kring kundvagnsgaragen rekommenderar jag att ni slår mig en signal.

Här kan du hitta det garaget som finns på hemsidan idag. Vi arbetar för att fylla på med övriga modeller så att du ska få en bra översikt på vad vi kan erbjuda för olika kundvagnsgarage.

Ni når mig som vanligt på 0703 10 32 43

kundvagnsgarage

Kundkorgshissen

Nu har vi uppdaterat kundkorgshissen Atollo och på produktsidan kan du hitta all information om hissen och vilka olika modeller som finns tillgängliga. Du kan nu beställa alla olika modeller direkt på hemsidan.

På produktsidan hittar man nu även fler miljöbilder samt en film från en ICA butik som har börjat använda sin kundkorgshiss. Något som har uppskattats av många kunder.

Till Kundkorgshissen

Ny hemsida och ny webshop

Äntligen har den nya webshopen kommit ut live och vi har nu släppt vår gamla sida. Läs mer

Butiksinredning

Behöver ni förnya er butiksinredning? Kontakta oss idag eller besök vår webbshop. www.saljdag.se