En grön kundkorg på 27 Liter.

Kundkorgar är ett mycket bra hjälpmedel för kunderna när de ska göra mindre inköp i butiken. Säljdag har ett brett sortiment i olika modeller och färger för att ni ska hitta en som passar just er butik.
På senare år har det blivit allt mer vanligt med kundkorgar med hjul. De är oftast betydligt större än en traditionell kundkorg. Även kundkorgar på hjul finns i många olika utföranden och färger.

Har ni möjlighet att erbjuda era kunder båda alternativen är det något som uppskattas då man gärna vill anpassa korgen efter det man har i tanken att inhandla.

Den vanligaste kundkorgen utan hjul vi erbjuder idag är vår 27 liter som vi också kan erbjuda i många olika färger.

Problemet som uppstod med dom stora korgarna på hjul var att de var svåra att lyfta upp till kassadisken. Vi kan nu erbjuda en kundkorgshiss som en lösning på detta. Vår hiss har blivit väldigt populär hos handlare. Kunder börjar se det som en självklarhet att en butik har en hiss om de även har kundkorgar med hjul.

Trallor till kundkorgar

Trallor är ett bra hjälpmedel för att ha bra ordning på kundkorgarna i butiken. Om man på ett enkelt sätt ska förflytta dem från kassalinjen till ingången av butiken rekommenderar vi att använda kundkorgstrallor för att underlätta arbetet.