Grå kundkorg på 27 Liter

Kundkorgar är ett mycket bra hjälpmedel för kunderna när de ska göra mindre inköp i butiken. Säljdag har ett brett sortiment i olika modeller och färger för att ni ska hitta en som passar just er butik.
På senare år har det blivit allt mer vanligt med kundkorgar med hjul. De är oftast betydligt större än en traditionell kundkorg. Även kundkorgar på hjul finns i många olika utföranden och färger.

Har ni möjlighet att erbjuda era kunder båda alternativen är det något som uppskattas då man gärna vill anpassa korgen efter det man har i tanken att inhandla.

Den vanligaste kundkorgen utan hjul vi erbjuder idag är vår 27 liter som vi också kan erbjuda i många olika färger.

Problemet som uppstod med dom stora korgarna på hjul var att de var svåra att lyfta upp till kassadisken. Vi kan nu erbjuda en kundkorgshiss som en lösning på detta. Vår hiss har blivit väldigt populär hos handlare. Kunder börjar se det som en självklarhet att en butik har en hiss om de även har kundkorgar med hjul.

Trallor till kundkorgar

Trallor är ett bra hjälpmedel för att ha bra ordning på kundkorgarna i butiken. Om man på ett enkelt sätt ska förflytta dem från kassalinjen till ingången av butiken rekommenderar vi att använda kundkorgstrallor för att underlätta arbetet.

Mer om kundkorgar

Kundkorgar är en sak som nästan alla butiker måste ha. Matvarubutiker behöver dessa mer än någon annan butik då de allra flesta kunder köper flera varor. Det betyder också att frågan om butiken ska ha kundkorgar med eller utan hjul också kommer upp.

Precis som med allt annat så är det sällan antingen eller utan både och som krävs. Det gäller även i det här fallet då det finns kunder som inte behöver en kundvagn. Men som fortfarande behöver hjälp med vikten som varorna väger. Framförallt äldre har svårt att ta en vanlig kundkorg utan hjul om de ska köpa flera varor. Då är nämligen en kundkorg med hjul att föredra.

Att välja mellan en kundkorg med eller utan hjul

Om man nu måste välja mellan att ha kundkorgar med eller utan hjul så finns det ett par saker att tänka på. Vad är anledningen till att det inte går att ha båda? Det finns nämligen fördelar och nackdelar med båda typer av kundkorgar. En kundkorg utan hjul är lättare och passar perfekt för kunden som bara behöver några varor.  En kundkorg med hjul däremot passar för äldre som ska köpa några varor eller för de som ska köpa rätt många varor men fortfarande inte så många att en kundvagn krävs.

Om det inte går att ha både på grund av platsbrist eller liknande så får man se över hur många varor en vanlig kund köper. Om man har kundvagnar så behövs inte en kundkorg med hjul då det finns alternativ för de som inte klarar av att bära en kundkorg fylld med varor. Om det däremot saknas kundvagnar så är det nästan ett måste att kunna erbjuda sina kunder kundvagnar med hjul.

För en kundkorg med hjul kan fungera på nästan samma sätt som en kundvagn. Så om det saknas så är det bättre att satsa på kundkorgar med hjul än de utan.

Fördelarna för kunden med kundkorgar med hjul

Fördelarna med att ha kundkorgar med hjul till sina kunder är många. Främst gör det att en kund enkelt kan köpa flera varor än om de bara funnits kundkorgar utan hjul. Sen är det även en fördel för äldre som kan ha svårt att bära tunga varor och då får hjälp av hjulen på kundkorgen.

Den enda egentliga nackdelen som finns med kundkorgar med hjul är att de ofta är lite tyngre att bära än en kundkorg utan.  Men eftersom vi nu kan erbjuda kundkorgshissen Atollo kan man inte längre räkna detta som en nackdel.

Fördelarna för kunden med kundkorgar utan hjul

Den största fördelen för kunden med kundkorgar utan hjul är att den är enkel att bära. Det passar perfekt till de kunder som inte behöver så många varor. Men det går inte att ha alltför många varor i en kundkorg utan hjul då den snabbt blir väldigt tung att bära.  Det är också deras största nackdel.

 

Vilken ska man välja?

Det finns nog egentligen inga rätt eller fel, men om man vill tillgodose hela sin målgrupp är det bästa att kunna erbjuda båda två som komplement till varandra.