Vi har olika typer av påshållare för att matcha ditt behov på bästa sätt.

Att ha påsar liggande bland frukten är aldrig något som är hygieniskt. Det kan nog de flesta överens om då människor rör påsarna och sen lägger tillbaka dessa bland frukten. Därför krävs det att man köper in hållare för påsarna till fruktdisken så att påsarna inte kommer i kontakt med frukten. Det kan även ses som en viktig del i butikens hygienarbete att inte låta påsar komma i kontakt med färskvaror.

Mer om påshållare

Rent hygienmässigt är det viktigt att man separerar påsar från där frukten ligger. Då människor rör påsarna och det då följer med bakterier eller annat till frukten. Kan man istället ha påsarna på en hållare eller ett ställ får man delar av den risken.

Sett från kundens perspektiv så är påshållare något som underlättar för kunden att plocka frukt. Så från både butikens och kundens perspektiv så är en hållare för påsar till fruktdisken väldigt viktigt.

 

Påshållare till fruktbackar

Vår egenutvecklade påshållare kan fästas direkt på fruktbackar eller kartonger med frukt. Detta gör den väldigt universal och du kan placera den där det underlättar för kunden på bästa sätt.