Kundvagn

För att era kunder ska få en bra upplevelse i er butik är det viktigt att det finns hjälpmedel för att underlätta shoppingen, vilket man kan göra med kundvagnar. Kundvagnarna finns i många olika utföranden. En vanlig design på en vagn är att handtaget är designat i samma färg som butikens logga. På handtaget kan det även förekomma reklam med veckans erbjudande. Det finns även kundvagnar med en påbyggd sats för att fästa din inköpslista.
Vagnarna är designade för att förenkla vardagen för kunder som till exempel handlar veckovis. Hittar ni inte en kundvagn efter era önskemål vänligen kontakta oss så att vi kan hjälpa er att hitta rätt kundvagnar. Det är viktigt att en kundvagn är av högkvalité eftersom kunderna inte vill ha en vagn som är ur funktion där hjulen på vagnen är tröga eller låsta.
En bra kundvagn speglar ofta en bra butik, ett sätt att öka försäljningen har blivit att tillverka större vagnar som har utrymme för fler varor.

Mer om kundvagnar

Kundvagnar är något som varje matbutik har behov av om man vill att kunderna ska storhandla. Om dessa saknas så kommer kunderna välja en annan butik om de ska köpa mer än ett par varor. De finns numera i olika material och vissa fungerar enbart inomhus medan det finns andra som fungerar både inomhus och utomhus.

Om butiken i dagsläget saknar kundvagnar så är det något som borde införskaffas så fort som möjligt. Det är nämligen en sådan sak som kunderna tycker är otroligt viktigt. Då de annars inte kan handla så mycket.

Påverkar kundvagnar antalet kunder

Det finns flera aspekter som påverkar antalet kunder en butik har. Kundvagnar är en sådan aspekt då de underlättar väldigt mycket för kunder som handlar mycket. Helt enkelt är det så att en kundvagn kan vara avgörande om en kund kommer till butiken eller inte.

Om det finns två butiker i samma område men den ena saknar vagnar så går kunderna till den andra. Även om en butik har kundvagnar men det aldrig finns några lediga är samma som att inte ha några alls.

Så det är en sådan sak som en butik alltid måste ha tillgängliga för att attrahera kunder. Saknas kundvagnar och det inte är för långt till nästa affär så åker kunden vidare. Det gäller framförallt för kunder som tänkt sig att storhandla.

Hur många kundvagnar krävs?

Det här skiljer sig mellan olika butiker och det finns inte ett svar utan flera. Det beror helt enkelt på hur många kunder butiken har under en dag. Framförallt beror det på hur många kunder som finns samtidigt i butiken som mest. Om det som mest finns 20 kunder i butiken så borde butiken ha omkring trettio kundvagnar.

Anledningen till varför det krävs fler än det brukar finnas kunder är att kundvagnar tyvärr försvinner. De kan gå sönder eller helt enkelt stå tomma någonstans i butiken.

Det krävs därför alltid fler än vad det maximala antalet kunder som finns samtidigt i butiken är.

Vilken typ av kundvagn är rätt till min butik?

Det finns kundvagnar som fungerar både inomhus och utomhus. Men det finns även vagnar som enbart borde användas inomhus. Därför gäller det att veta vilken typ som butiken behöver eller om butiken behöver båda.  Då det inte är alla som kör ut kundvagnen till bilen så brukar det vara bäst att ha båda sorter. Den främsta anledningen till att ha båda är att de flesta matbutiker har en parkering. Då vill kunderna efter att ha storhandlat köra ut varorna till bilen.

Har man då bara vagnar som fungerar inomhus så blir det väldigt svårt eller så kan de gå sönder. Det absolut bästa är att ha vagnar som kunderna kan använda både inomhus och utomhus.

Vi hjälper gärna till med att hitta rätt kundvagnar till just din butik.