SelfCookingCenter®
Den pålitliga assistenten i proffsköket.

Fördelarna i korthet:
  • Förstklassig kvalitet på alla maträtter
  • Enkel användning även för outbildad personal
  • Minimala löpande kostnader
  • Utan övervakning och kontroll
  • Tillaga flera maträtter samtidigt
  • Automatisk rengöring och avkalkning

SelfCookingCenter®
Den pålitliga assistenten i proffsköket.

På mindre än en kvadratmeter kan du grilla, steka, baka, ångkoka, sjuda, blanchera och pochera maten. Och det spelar ingen roll om du tänker laga kött, fisk, fågel, grönsaker, äggrätter, bakverk eller desserter – eller trettio eller flera tusen portioner.

Kort sagt får du den avlastning som all kökspersonal drömmer om: Tillagningen går snabbare, ugnen är enkel att använda och ger den kvalitet på maten som du vill ha – och sparar dessutom pengar, tid och energi. Du befrias från samtliga övervaknings- och kontrolluppgifter i köket. Temperatur, luftfuktighet och tillagningstid ställs in automatiskt. Tillagnings- och bryningsgrad övervakas exakt och du slipper att ständigt hålla på och vända portionsbitarna.