Griffelpennor från Illumigraph

Dagens moderna tid har sett bytet av giffeltavlan mot whiteboardtavlan. Det är en otroligt positiv utveckling som alla som någonsin suttit i ett klassrum med en vanlig griffeltavla vet. Nackdelarna med en vanlig griffeltavla gentemot en whiteboardtavla är framförallt dammandet. Kritdammet som kom när man suddade ut det som stod på tavlan fanns överallt.

Det är när man bytt ut dessa mot en whiteboardtavla som griffelpennor kommer in i bilden. Det krävs nämligen speciella pennor för att kunna skriva och ta bort det man skrivit på en whiteboardtavla.

En griffelpenna kan även kallas för flytande kalk penna. Den fungerar både på whiteboardtavlor och på glas. Det gör att man enkelt med en griffelpenna kan skriva och sedan ta bort det utan några problem.

Köp dom från oss för snabb leverans

En fördel med att köpa griffelpennor på nätet är att du kan få det levererat till dörren. Nu väger visserligen inte griffelpennor så mycket men vid större volymer kan det bli jobbigt att bära det. Sen är det inte säkert att en vanlig butik har så många griffelpennor som man behöver på lager. Därför är det nästan alltid bäst att beställa på nätet.

Fördelarna med att beställa griffelpennor på nätet är så pass många att även om det tar längre tid. Så är det bättre och billigare då man slipper åka runt och leta efter griffelpennorna.

Fördelarna med griffelpennor

Då griffelpennor inte enbart går att använda på whiteboardtavlor utan också på glas. Så finns det otroliga fördelar med att använda just griffelpennor för möten eller i klassrum. Det gör att man under ett föredrag eller möte enkelt kan sammanfatta på ett visuellt sätt det som gåtts igenom. Det gör också att nästa person som ska använda konferensrummet eller klassrummet enkelt kan sudda ut vad som stod där tidigare. Griffelpennor dammar inte och det är otroligt enkelt att sudda ut det som skrivits med sådana.

När det gäller whiteboardtavlor så fungerar det inte att skriva med någon annan typ av penna. Främst för att det då inte går att få bort. Då står man där med en whiteboardtavla som inte längre går att använda.

Griffelpennor jämfört med kritor

Då de gamla griffeltavlorna krävde att man använde kritor så är det bra om du som läser detta förstår skillnaden för användaren. Med en griffeltavla och kritor så dammade det, kritorna försvann eller var för små för att använda på ett bekvämt sätt. Medans med griffelpennor så vare sig dammar det eller blir svåra att använda när de börjar ta slut.

Kritor som det knappt var något kvar på är otroligt svåra att skriva med medans med griffelpennor finns inte det problemet alls. Rent generellt så är griffelpennor ett betydligt bättre val.

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *