När du väljer en Tonon-lösning väljer du också att se en kostnad som en möjlighet att öka vinsten. Redan från början skapades Tonon med kundens perspektiv i fokus. Därför är våra produkter optimerade i alla led för att göra din verksamhet så bra som möjligt. Tonon-systemet kan inte bara utnyttja utrymmet i alla lager eller kylrum till max utan lovar också lång livslängd, eftersom allt är tillverkat av aluminium av högsta kvalitet. Tonon minimerar således även den tid som du måste lägga på underhåll – inte minst de obligatoriska hygien – rutinerna. Med andra ord: När du väljer Tonon spar du pengar varje dag jämfört med alla andra lösningar. Därför är Tonon inte rädda för att beskriva sina produkter som ”Simply the Best”.

Flexibla hyllsystem

Tre centimeter. I många sammanhang är det inte ens synligt. Icke desto mindre är det den unika marginal som Tonon har lyckats skapa tolerans inom. Med andra ord: Tonon kan anpassas till alla rum med en marginal på bara tre centimeter – oberoende av rummets mått. Med valet av Tonon kan du alltså ta farväl av improduktiva områden och välkomna ett optimerat lager där så mycket av platsen som möjligt ger ett positivt bidrag till bottenlinjen.

 

Hyllsystem med miljötänk

När Tonon pratar om miljövänlighet handlar det inte bara om att såväl tillverkning som leverans sker på ett så grönt sätt som möjligt med tanke på den omvärld vi alla delar. Det är ju exempelvis ingen mening med att leverera hyllsystem i miljövänliga förpackningar om produkten därefter kräver underhåll och rengöring som i hög grad belastar miljön. Hos Tonon har man införlivat miljötänket i hela processen.