kundvagnsgarage

Kundvagnsgarage

Kundvagnar som man har utomhus behöver helt enkelt ha någonstans att vara. Ett kundvagnsgarage ser till att vare sig regn eller snö hamnar på kundvagnarna. För om kundvagnar för stå ute i både regn och snö så kommer livstiden att minska rätt rejält. Vind och kyla spelar inte så stor roll i jämförelse med att de står torrt.
Även om många butiker numera har kundvagnsgarage så är det något som verkligen krävs för att kundvagnarna ska hålla så länge som möjligt. Utan ett bra garage så kommer kundvagnarna snabbt att börja rosta. Med tanke på att kundvagnar kostar en del så är det inte någon bra idé att ha dem stående utomhus utan ett bra skydd.

Fördelarna med garage till kundvagnarna

Det finns flera fördelar med ett kundvagnsgarage och den främsta fördelen är att kundvagnarna håller längre. Risken för att de ska blåsas omkull eller skadas minskar till nästan noll. Det finns nästan inga nackdelar med att ha ett garage till kundvagnarna men väldigt många fördelar.
Då vi i Sverige lever med både stora mängder snö och regn som påverkar metallen i kundvagnarna så är ett garage till vagnarna är nästan ett måste. Även om det inte alltid är det billigaste att investera i så får man tillbaka det då det blir färre skadade kundvagnar som måste bytas ut.
En annan fördel som finns med kundvagnsgarage är att under blåsiga dagar så vajar dem inte fram och tillbaka vilket underlättar för kunderna att ta en kundvagn.

Finns det några nackdelar?

Då kundvagnsgarage minskar skadorna och då även kostnaderna för kundvagnar så finns det få nackdelar. Beroende på hur stor butiken är så kan en nackdel vara att det finns ont om plats på parkeringsplatsen. Då kan det kanske vara svårt att även få plats med ett garage.
Annars finns det inga nackdelar som vi kan komma på med att ha ett kundvagnsgarage. Då skadorna drastiskt minskar på kundvagnarna. Dessa är inte speciellt billiga heller så får man tillbaka investeringen i minskade kostnader för kundvagnarna.

Är det en bra investering?

Då det enbart finns fördelar med att ha ett garage för sina kundvagnar, både för butiken och för kunder så är det en investering som kommer att återbetala sig självt. Då kostnaderna för kundvagnarna minskar med mindre slitage så kommer man i längden spara pengar på att investera i ett kundvagnsgarage.
Beroende på storlek och en del andra faktorer så behöver det inte heller kosta alltför mycket att göra den här investeringen. Ibland krävs det att en butik har flera uppställningsplatser för att kunna sprida ut kundvagnarna över hela parkeringsplatsen. Men det gör bara att kunderna lämnar tillbaka kundvagnen på sin plats om det finns ett kundvagnsgarage nära där kunden parkerat.
Så utöver lägre kostnader och mindre slitage i längden så kommer det troligtvis också minska hanteringen av kundvagnarna. Om kunderna ställer tillbaka kundvagnarna ordentligt så behöver inte din personal göra det vilket sparar både tid och pengar.